KOTITALOUDEN SÄHKÖTYÖT SAVONLINNASSA 

JPK75 Sähköpalvelut Oy palvelee kotitalouksia varmasti, ammattitaitoisesti ja turvallisesti kaikissa sähköpalveluihin liittyvissä asioissa. Olemme erikoistuneet sähköasennuksiin sekä sähkölaitteiden vianetsintään ja kunnossapitoon.

Meillä on oivallisia ratkaisuja monenlaisiin kotitalouden sähkökysymyksiin. Tiesitkö, että pienillä muutoksilla on mahdollista laskea sähkönkulutusta jopa 35 %.  JPK75 Sähköpalvelut Oy:n asiantuntijat asentavat mobiilisovelluksella ohjattavat ohjausreleet ja termostaatit, joiden avulla lämpötilaa voidaan valvoa ja ohjata. Näin lämpötilanpudotus voidaan toteuttaa kokonaan etänä.

Hulluimmatkaan ideat eivät saa meitä kalpenemaan. Pystymme toteuttamaan haastavatkin urakat toiveidesi pohjalta. Tarjoamme ammattitaitomme käyttöösi parhaiden ja kustannustehokkaiden ratkaisujen löytämiseksi.  Lisäksi tarjoamme sähkötyöt teollisuudelle koko Suomen alueella  , kaivuu- ja maansiirtotyöt, sekä palokatkot. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Kerromme mielellämme enemmän palvelustamme ja juuri sinulle sopivista vaihtoehdoista kohteessasi.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKKAAT SÄHKÖASENNUKSET KOTITALOUKSILLE 

Kotitalouksien sähköasennus ja sähkötyöt mm. paikkakunnilla Savonlinna, Varkaus, Mikkeli, Kerimäki, Sulkava, Särkisalmi, Parikkala, Simpele, Kitee, Rantasalmi, Juva, Joroinen ja lähialueet.